Találkozunk a legközelebbi rallyn!

Blog Image


Mi lenne, ha nem lenne sor Cederig?

Aki figyelemmel kíséri, vagy részese az Ózd Salgó rallynak az tudja, hogy a szerviz az első nap után költözik egyik varosból a másikba. Mi sem tettük azt másképpen. Már beálltunk a parkfermebe és nem volt más dolog, mint hogy, összepakoljunk és átbútorozzunk a másik szervízparkba.

Elindultunk többedmagunkkal és egy jó órás út után meg is érkeztünk. Nem fogadott más, mint egy halom autó libasorba. Egy kis idő 20 perc után mondom, megnézem mi az akadálya a sorbaállásnak.

BAKKER ANYUKA

Hát az akadály egy teherautó, ami keresztbe áll és szépen komótosan pakolják a prologon használt gumikat. Mire én…. véletlenül nem lehetne megoldani valahogy…., hogy ezt a pakolást úgy végeznétek, hogy egy picit lehúzódtok, mondjuk, beálltok egyenesen és mi a többiekkel esetleg el tudnánk menni mellettetek és nem lenne sor Ceredig? Mire a válasz… Nem és különben is csak este lehet elfoglalni a szervízparkot. Mire én… Igen. Este 8 és 12 között és BAKKER ANYUKA most este 10 van tehát MOST.

Erre fény gyúl a sötétségbe és alászedi a kormányt és odaáll pakolni ahol senkit sem zavar, de még magát sem. Majd elindul a kocsisor a kijelölt szervízbe vagyis csak a szerviz területre, mert ott nincs semmi kijelölve.

Majd egy újabb akadály

Majd egy újabb akadály egy szerviz kamion, ami az út közepén áll szemben a forgalommal.. Megkérjük őt is hogy egy picit kormányolja már arrébb az autót, hogy mi is tudjunk haladni. Rögtön jött a flegma válasz, nem mert ez az ő helye és ő nem megy sehova. Persze ő szemben a forgalommal teljesen jó helyen érezte magát. A pár mondat váltást követően megérkezik a gazda miszter trt és látom, hogy el kezd kiabálni a csapatom egyik tagjával én leparkolok gyorsan ők az én autóm elé állnak egy trélerrel és arra érek oda, hogy miszter trt lökdösi a szervizeseimet. Majd csak azt hallom azé a szerviz terület, aki az erősebb és a kamion nem megy sehova. Gondoltam mit nekem menőnek hitt név bele verem a betonba és megoldódik minden, ha már az van, hogy ki az erősebb.

Lett egy kis szájkarate részükről, részemről szerettem volna betartatni velük, amit mondtak, mert én egy szavatartó ember vagyok, és ha kimondok, valamit az úgy van. Jött is egy valaki keménynek látszó lény valami fáról ”nem mondom, hogy majom, mert nem illik” és azt mondja nekem, hogy fejezzem be, mert én nem tudom, hogy ő ki… mire én…, de tudom, csak nem érdekel. Úgyhogy 2 dolog lehet, a kamion eláll, vagy aki erősebb az marad.

Persze mondanom se kell a kamion elállt. Gondolom felmérték a szitut, hogy törött kézzel és lábbal nehéz lesz szervizelni mert a fiúk becsomagolták volna miszter trt és fárol jövő lényeit. Én, nem, mert nekem másnap vezetnem kell. Persze eme 20 perces műsor és az azt követő nem is tudom mennyi idő alatt sem került elő az az illetékes barom, akinek a kezében van az az irat, amiben le van rajzolva, hogy kinek melyik a szervízhelye ne adj isten előre foglalt és kifizetett szervízhelye. Mert minden valószínűséggel nem is létezik ilyen. Minek az? Majd lesz, valahogy rendezünk és szervezünk.

Másnap reggel

Másnap reggel került elő mindenki, aki illetékes lett volna rendet tenni. Mindenki mosolygot és mindenki szépen kihúzta magát, mint aki jól végezte dolgát. És elindult a második versenynap….

By : 2020.08.26. Comments off , , ,